top of page
Dežurni stomatolog Novi Sad.png

Dežurstvo

Da li ste se ikada našli u situaciji da u gluvo doba noći, sa neizdrživom zuboboljom na Guglu pretražujete pojam ''dežurni stomatolog noću''? Ako jeste, onda pamtite koliko je frustrirajuće bilo to što većina onih koji se reklamiraju kao dežurni zapravo nisu bili dostupni. 

Dežurni stomatolog Novi Sad.png

Ne morate tragati dalje. Ordinacija Midić je tu za Vas kada Vam je najpotrebnija! 

Dežurni zubar u Novom Sadu

Na društvenim mrežama se u novosadskim Fejsbuk grupama često mogu naći pitanja poput: ''Koji stomatolog dežura vikendom?'' ili ''Preporuka za zubara koji je dežuran za praznike?''

 

Zbog čega je to tako?

 

Kada je u pitanju dežurni stomatolog, Novi Sad je već neko vreme uskraćen za dežurnu službu. To ostavlja prostora privatnoj praksi da reklamira ovakav vid usluge. Međutim, kao što smo već pomenuli, u mnogo slučajeva to je samo ''obećanje na papiru'', odnosno ako pozovete broj koji je naznačen za hitne slučajeve, desiće se da jednostavno bude nedostupan.

 

Kako svedoče naši pacijenti, dešavalo im se da pozovu i desetak brojeva pre nego što uspostave kontakt sa stomatologom, pa čak i tada su bili odbijeni za prvu pomoć.

Upravo zato u ordinaciji Midić posvećeni smo tome da hitnu stomatološku uslugu dobiju svi kojima je to potrebno. 

Šta podrazumeva ''hitan slučaj''?

Uopšteno, u hitne slučajeve kategorišemo bilo kakav stomatološki problem koji zahteva neposredan tretman, uključujući:

  • krvarenje

  • neizdrživ bol u zubu

  • polomljen zub

  • infekciju

 

Kako funkcioniše dežurstvo u ordinaciji Midić?

Savetujemo pacijentima da nas pozovu ukoliko im se javi bilo koji od gore navedenih problema.

Stomatolog će Vas zamoliti da ukratko opišete svoj problem sa svim pratećim simptomima. Na osnovu toga odlučuje o daljoj proceduri. Najčešće to podrazumeva dolazak u ordinaciju u što kraćem roku, kako bi se ukazao tretman.

Nakon kratkog pregleda stomatolog će ukazati prvu pomoć kako bi pacijentima ublažio simptome ili privremeno sanirao problem. 

Dužina trajanja ove intervencije zavisiće od vrste i težine slučaja. Obično neće trajati duže od 30 minuta. To je zato što je akcenat na otklanjanju nelagode, dok će dalje lečenje uslediti u narednom periodu, u dogovoru sa stomatologom.

Nakon obavljene intervencije doktor će Vas posavetovati kako da se ponašate u vezi sa intervencijom i predložiti dalji tok lečenja. Ukoliko je potrebno, prepisaće određenu medikaciju (npr. antibiotike).

Dežurstvo vikendom i praznicima

Praznici su vreme porodičnih okupljanja i uopšteno, vreme kada se odmaramo i opuštamo. Činjenica je da je većina ljudi ima slobodne dane, uključujući i stomatologe.

Niko ne želi da ga baš u tom trenutku zaboli zub, međutim neretko se upravo to dešava. 

Prepoznali smo veliku potrebu za dežurnim stomatologom u Novom Sadu tokom praznika, te nesebično nudimo svoje vreme kako biste Vi mogli da ga bezbrižno provodite sa svojim najmilijima - bez zubobolje.

Ordinacija Midić dežura vikendima, državnim i verskim praznicima, uz obavezno prethodno zakazivanje telefonskim pozivom

Za kraj

Sada kada ste saznali kako izgleda dežurstvo u ordinaciji Midić, ne oklevajte da nas pozovete kako bismo što pre rešili Vaš problem!

Često postavljana pitanja:

Da li ordinacija dežura 00-24h?

Dežurstvo ne podrazumeva fizičku prisutnost stomatologa u ordinaciji. Međutim, ordinacijski broj dostupan je za pozive u tom periodu.

Da li dežurate vikendima i praznicima?

Kao što smo već pomenuli, dežurstvo podrazumeva vikende, državne i verske praznike, osim ukoliko nije naznačeno suprotno (npr. zbog godišnjeg odmora).

Preporučujemo da pratite naše objave na društvenim mrežama kako biste uvek bili u toku sa aktuelnim dešavanjima.

Da li kao hitan slučaj mogu da dođem u ordinaciju bez prethodne najave?

Dolazak u ordinaciju bez prethodnog poziva nije preporučljiv jer možda nećemo biti u prilici da vam ukažemo pomoć. Ukoliko imate problem, pozovite naš broj kako bismo se dogovorili o pojedinostima, uključujući i termin.

U proseku, prva pomoć biće Vam ukazana 30-60 minuta nakon poziva.

Koliko košta hitna intervencija?

Cena intervencije van radnog vremena se kreće od 4.000 do 6.000 rsd. u zavisnosti od vrste intervencije.

Mogućnost plaćanja karticom (Dina, Visa, MasterCard).

Koliko traje intervencija?

Intervencija u proseku traje 30 minuta.

 

 

bottom of page